Cautare

5519 de rezultate pentru "anasi costel comuna bogata judetul bacau" (8.39 secunde)
Costel Covaci de la Mineralien Company a participat in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului cu o colectie impresionanta de pietre.
In acest week-end, la targul traditional organizat de Fundatia Kogaion din curtea Muzeului Taranului Roman, la standul sotilor Costel si Lenuta din Itesti gasiti produse naturale, fara chimicale si fara coloranti artificiali.
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
Intrucat comuna Cumpana se confrunta cu o serie de probleme referitoare la retrocedari de terenuri care intarzie sa fie puse in aplicare, Dumitru Burcin a cerut sprijinul unui coleg jurist, pentru a analiza documentele tuturor acelora care le vor calca pragul sediului PD.
Trei magazine PROFI Standard au fost deschise saptamana aceasta la Bacau, Bucuresti si Belcesti, ajungand astfel la un numar total de 360 de unitati sub acest format.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost recent la Bacau in postura de impaciuitor. ... El a mentionat ca, "in urma discutiilor avute la Bacau, am ajuns la concluzia ca este important ca Alianta sa functioneze la nivel local.
Firmele si persoanele implicate in aceasta inselatorie - SC Loenermark SRL din Poarta Alba, SC Scu Pin Clean SRL si Transport Comercial Prest SRL, ambele din Constanta, controlate de Costel Buzatu, Emil Pricop, respectiv Daniel Gruea - au fost depistate si anul trecut de Garda Financiara, dupa ce au furat de la stat tot 50 miliarde lei vechi.
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
Acesta a tinut sa precizeze ca in primele saptamini ale mandatului sau multi dintre functionarii Consiliului Judetului nu aveau habar ca Tepu e o comuna galateana.
Aflasem ca ajunsesera in comuna niste belgieni care invatau sa serveasca masa pe plaiuri romanesti (ulterior mi-am corectat informatiile: venisera 18 cercetasi din Bruxelles, pentru a socializa si a educa in spiritul cercetasiei copiii din comuna) si asa am batut in usa primarului.
Marele premiu, o masina MINI One, a fost castigat de Costel Chiosa, din Galati, care a postat filmul denumit "Indoor Goalkeeper".
Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a cerut candidatilor liberali din Bacau la locale sa raspunda atacurilor lansate de PSD, care poate oferi doar o Romanie ancorata in trecut, ti democrat-liberalilor care, influentati de mentorul Basescu, au uitat ajutorul acordat in 2004, "cand erau in disolutie".
Numai in judetele Bacau, Braila, Galati si Vrancea, apele au maturat de pe fata pamintului 2.364 de case si au distrus partial 3.968 de locuinte.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
RAFO Onesti, odinioara perla industriei romanesti se indreapta cu pasi repezi catre o posibila lichidare a instalatiilor, un adevarat moment dramatic pentru municipiul Onesti si judetul Bacau.
Astfel, ministrul Oprea a intervenit la ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, ca sa aprobe finantarea unui proiect de reabilitare drumuri si canalizare pentru comuna Odoreu, solicitare pe care aceasta a indeplinit-o, taind de la finantare proiectul de reabilitare drumuri depus de comuna Batarci judetul Satu Mare, care fusese declarat eligibil inaintea proiectului comunei Odoreu.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... Judetul Alba este sub atentionare cod galben.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Anghel Costel Caluean promite: "O viata mai buna, o administratie functionala, o infrastructura care sa atraga investitii" Atributii Consilierul democrat-liberal Anghel Costel Caluean activeaza in comisia numarul cinci a Consiliului Judetului, cea juridica, pentru administratie publica locala, de respectare a drepturilor si libertatilor cetatenesti si de cooperare interinstitutionala.
Asezamantul manastiresc de la Coslogeni Urmand drumul de la Calarasi spre Fetesti, dupa numai 12 km, la intrarea in comuna Dichiseni, turla unei clopotnite, precum si acoperisul tuguiat al unei biserici de lemn construita in stil maramuresean, anunta ca esti in preajma unui asezamant manastiresc.
google-analytics.com